Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen “Partimize güç katmaya devam edeceğiz” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, haftalık olağan toplantılarını dün parti binasında yaptı. Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi ile partili kadın üyeler katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Başkan Çimen, “Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla Gölcük Polis Merkezi Amirliği’ne bir ziyaretimiz oldu. Toplumun huzur ve güvenliği için özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümünü kutluyoruz. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize ise minnetlerimizi iletiyoruz” dedi.
‘EVLERE SÜREKLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’
Açıklamasını sürdüren Başkan Çimen, “CHP İlçe Kadın Kolları olarak iki pilot mahallemizden partimize üye olan erkeklerin eşleri ile toplantılar gerçekleştirdik. Yaptığımız bu çalışmanın oldukça faydalı olduğunu gördük. Evlere sürekli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Partimiz içerisinde gruplara ayrılarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlere devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz bu toplantılara katılımlar beklediğimiz düzeyde gerçekleşti. Partimize bu tür toplantılarla güç katmaya devam edeceğiz” dedi.
‘KADINLARIN ÇIĞLIĞINI DİKKATE ALMALILAR’
Sözlerine son veren Başkan Çimen, “Şeker fabrikalarının tek tek satıldığını görüyoruz. Bizlere ‘Dikili ağacınız mı var?’ diye soranlar, milli değerlerimizi satmaya devam ediyor. Ekonomi kötüyse laleleri nasıl her yere dikiyoruz? Eğer ekonomi gerçekten kötüyse buna da dikkat edilmeli. Dolar, başını aldı gidiyor. Kredi ve borçlarla nereye kadar gidilecek? Mutfağı döndüremiyoruz. Kadınların bu çığlığını dikkate almaları, duymaları gerekiyor” dedi. Erdem ŞENGÜL