Parke yol yapım çalışması
24 Nisan 2017 15:36

Parke yol yapım çalışması

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Damlar Mahallesi Serim Sokak’ta yapılan parke taşı işleme çalışmalarını tamamladı

Ekipler yaklaşık 1.200 metre uzunluğundaki sokağa 360 bin adet parke taşı işledi. Yeni bir sokağı daha yenilemek için kolları sıvayan ekipler Şehitekrem Mahallesi Rumeli Sokak’ta çalışmalarına başladı. Daha modern ve kullanışlı yollar için çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi tüm ekipleriyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bir yandan yeni imar yolları açılırken, diğer yandan bu yolların kilitli parke çalışmaları ve sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Yapılan planlamalar doğrultusunda ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklar kent kimliğine yakışır hale getiriliyor. Bu yönde yapılan çalışmalardan birini daha tamamlayan ekipler 1.200 metre uzunluğundaki Damlar Mahallesi Serim Sokağı baştan sona parke taşlarıyla kapladı. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şimdi de Şehitekrem Mahallesi Rumeli Sokakta benzer bir çalışma gerçekleştiriyor.

BENZER HABERLER
X