Özlü çalışmaları  yerinde inceledi
30 Mart 2021 15:42

Özlü çalışmaları yerinde inceledi

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yeni idari hizmet binalarının ve Katı Atık Aktarma İstasyonu’nun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi

Başiskele’nin Ovacık Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi'nde yapımı süren Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni idari binaların çelik konstrüksiyonları tamamlanırken duvarlar örülmeye başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özlü, yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri tek çatı altında toplanacak. 2020 yılının Aralık ayında Başkan Özlü’nün katılımıyla temel atma töreni gerçekleşen Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yeni idari binası 856 m² çelik yapıdan oluşacak. Ayrıca alan içerisinde bakım onarım ve imalat atölyeleri de yer alacak. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşınacak.

 ATIK AKTARMA İSTASYONUNDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başiskele’de “Sıfır Atık Sefeberliği”ne büyük önem veren Başkan Özlü, yine Fen İşleri Müdürlüğü’nün bulunduğu alana Katı Atık Aktarma İstasyonu ve Atık Ayrıştırma Tesisi de kuruyor. Özlü buradaki çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi aldı. “Daha Temiz Başiskele” şiarıyla temizlik işlerinin daha süratli yapılmasına olanak sağlayacak olan tesis tamamlandığında Başiskele Belediyesi’nin temizlik işleri hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanarak iş verimliliğini arttıracak.

BENZER HABERLER
X