Özdağ, Müteahhitlerle bir araya geldi
04 Mayıs 2014 18:03

Özdağ, Müteahhitlerle bir araya geldi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ile yönetim kurulu ve Müteahhitler, önceki gün Aşiyan Tesislerinde bir araya geldi

Kocaeli Ticaret Odası seçimlerinde Başkan seçilen Murat Özdağ seçim beyannamesinde, Müteahhitler birliği kurma taahhüdünde bulundu. Seçimleri kazandıktan sonra Müteahhitler birliğinin oluşumu için çalışmalara başlayan Özdağ, ilk toplantısını Gölcüklü Müteahhitler ile birlikte gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası önceki gün Gölcük Aşiyan Tesislerinde kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve yönetimi, Gölcük’te Müteahhitler katıldı.

 

‘KOCAELİ TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİDİR’

Başkan Murat Özdağ; “Kocaeli Türkiye’nin lokomotifidir. Ülkemizin birçok il ve ilçelerinde Müteahhitler birliği oluşturulmuştur. Biz arkadaşlarımızla bu çalışmayı başlatırken öncelikle sizlerin fikirleri bizim için önem taşıyor ve sizlerden bilgi almak istiyoruz bu konuda. İlimizde Müteahhitler birliğinin oluşması bize büyük fayda sağlayacaktır. Bizim bu toplantımız burada bir ilk oluyor. Fakat bundan sonra diğer tüm ilçelerimizde de bu toplantımız devam edecektir. Müteahhitler birliğinin kurulması yaklaşık yüzde 80 olarak tamamlandı. Bundan sonra artık sıra siz Müteahhitlerimizde son söz sizindir “ dedi.

BENZER HABERLER
X