Otomobil, kablo yüklü kamyonete çarptı: 5 yaralı
21 Ekim 2020 12:29

Otomobil, kablo yüklü kamyonete çarptı: 5 yaralı

İzmit Kuzey Marmara Otoyolu’nda otomobil, tünel içerisinde çalışma yapan taşeron işçilerin bulunduğu kamyona çarptı. Kazada araçlarda bulunan 4 kişi ile yolda çalışma yapan 1 işçi yaralandı

Kaza, İzmit Kuzey Marmara Otoyolu T2 Tüneli’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan 34 SP 0924 plakalı otomobil, yol çalışması nedeni ile trafik akışının tek şeritten sağlandığı tünel içerisinde çalışma yapan taşeron firma işçilerini taşıyan Alperen Y. yönetimindeki 33 DFF 01 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce sürüklenen otomobil, yol kenarındaki yangın kutusuna çarparak durdu.

MAKARONLAR YOLA SAÇILDI

Kamyonetin kasasında bulunan makaronlar ise yola saçıldı. Yola düşerek hızla yuvarlanan bir makaron, yolda çalışan Harun A. isimli vatandaşa çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü Alperen Y., aynı araçta bulunan Birol G., yola düşen makaronun çarptığı Harun A. ile otomobilde bulunan sürücü Tuğba Ö. ve yanındaki Nuri K. yaralandı. Kazayı gören diğer işçiler durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobilde sıkışan yaralılar kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

BENZER HABERLER
X