Op. Dr. Yılmaz’dan fotoğraf sergisi
İlçemizde hizmetlerini sürdüren Özel Aile Konak Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Fahri Yılmaz,
hastanenin açılışının beşinci yılı dolayısıyla, kendisinin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sergi açtı. Sergilenen fotoğraflardan elde edilen gelir, Gölcük Huzurevi’ne bağışlanacak
Gölcük’te hizmetlerini sürdüren Özel Aile Konak Hastanesi’nin doktorlarından Op. Dr. Fahri Yılmaz, hastanenin açılışının beşinci yıldönümü dolayısıyla dün hastane girişinde, kendisinin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sergi açtı. Sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız, CHP’den 31 Mart’ta Belediye Başkan Adayı olan İsmet İşeri, Hastane Başhekimi Dr. Şahin Talus, hastane yönetim kurulu üyeleri, hastanede görev yapan doktorlar, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım gösterdi.
‘SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YAPMAK İSTEDİK’
Gerçekleştirilen sergi açılışında, sergi ile ilgili olarak bilgiler veren Op. Dr. Fahri Yılmaz, “Bu sergiyi, hastanenin beşinci yılında sosyal sorumluluk projesi adına yapmak istedik. 2008 yılından bu yana fotoğraf çekiyorum. Fotoğraf sanatına oldukça ilgiliyim. 2 – 3 yıl önce muhtaç tıp öğrencileri yararına 14 Mart’ta bir sergi açmıştık. Bu hastanedeki ikinci sergimizi açıyoruz. Serginin gelirini Gölcük’teki huzurevine bağışlayacağız. Sosyal sorumluluk projesi anlamında güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. 35 fotoğrafımız sergilendi. Bir kısmı satıldı. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
35 FOTOĞRAF SERGİLENDİ
Serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Sezer, Op. Dr. Fahri Yılmaz, MHP Gölcük İlçe Başkanı Çakır ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kocaman kesti. Sergilenen 35 fotoğrafı dikkatle inceleyen Başkan Sezer, profesyonel bir fotoğrafçı olmasından ötürü fotoğrafların teknik bilgileri hakkında da Dr. Yılmaz ile görüş alışverişinde bulundu. Serginin gezilmesinin ardından Başkan Sezer ve davetliler, bir süre sohbet etti. Erdem ŞENGÜL