‘Öğrencilerimize verimli  bir tatil dönemi diliyoruz’
13 Haziran 2019 16:18

‘Öğrencilerimize verimli bir tatil dönemi diliyoruz’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sonuna gelinmesi ile ilgili olarak bazı değerlendirmelerde bulundu. Müdür Gülsuyu, “Öğrencilerimize verimli bir tatil dönemi diliyoruz” dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sonuna gelinmesi hakkında dün bazı açıklamalar yaptı. Gülsuyu, yaptığı açıklamada, “2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı’nı bugün yapılacak olan karne töreni ile birlikte tamamlamış olacağız. Öğrencilerimiz, bu dönemde de oldukça verimli bir yıl geçirmiş oldu. Bu anlamda, 14 Haziran saat 10.30’da Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’nda karne programımız olacak. Öğrencilerimiz, karnelerini aldıktan sonra dinlenmek için uzun bir tatile sahip olacak” dedi.

‘MANEVİ DEĞERLERİMİZİ DE ÖĞRENDİLER’

Sözlerini sürdüren Gülsuyu, “Yapılan faaliyetlerle birlikte öğrencilerimiz, sadece akademik eğitimlerini almadılar. Bununla birlikte manevi değerlerimizi de öğrendiler. Her zaman dediğimiz gibi evlatlarımızı akademik bilgilerle donatmalıyız ama sosyal hayata da iyi bir şekilde hazırlamalıyız. Öğrencilerimiz, ilk eğitime ailelerinin yanında başlar, okulda bu bilgilerini pekiştirir ve topluma iyi bir evlat olarak kazandırılır. Bizim bu eğitimi doğru bir şekilde vermemiz, hem aile yapısını güçlendirir hem de devletimizin sağlam temellerde ilerlemesinde faydalı olur. Tüm öğrencilerimiz için bizler her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

‘YENİ DÖNEME HAZIR OLMALILAR’

Gülsuyu, açıklamasının sonunda, “Öğrencilerimizden bazıları sınavlara girerek hayatlarına yön verecekler. Çocuklarımıza tavsiyemiz, sınavlarda sakin bir şekilde hareket etmeleri, soruları stres yapmadan dikkatlice okumaları ve yine dikkatli bir şekilde cevaplamalarıdır. Sınavların ardından öğrencilerimiz, Eylül ayına kadar tatil yapacak. Öğrencilerimize belli dönemlerde ders tekrarı yapmalarını, tatili iyi bir şekilde değerlendirmelerini, yeni döneme dinç ve hazır bir şekilde girmelerini tavsiye ediyoruz. Tüm çocuklarımıza, gençlerimize iyi tatiller diliyor, sınava girecek çocuklarımıza gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X