Öğrenciler öğretmenlerini iftarda ağırladı
Gölcük Dumlupınar İlköğretim Okulu’ndan mezun olan öğrenciler, öğretmenleri Canan Büyükuyan’a sürpriz yaparak iftarda ağırladılar
Gölcük Dumlupınar İlköğretim Okulu’ndan mezun olan öğrenciler, öğretmenleri Canan Büyükuyan’a sürpriz yaparak Gölcük Anıtparkta hizmet veren Ramiz köftede tertip ettikleri iftar yemeğinde ağırladılar. Öğrenci grubu adına organizasyonu düzenleyen İrem Sesigüzel yaptığı açıklamada, “bizim üzerimizde büyük emeği olan çok kıymetli öğretmenimiz Canan Büyükuyan’a olan sevgimiz anlatılamaz. Gölcük Dumlupınar İlköğretim Okulumuzun efsane öğretmeni Büyükuyan için tertip ettiğimiz İitarda hem anılarımızı yeniden yaşamak, hem de hocamızı Ramazan bayramı öncesinde mezun etmiş olduğu biz öğrencileriyle buluşturmak adına böylesine bir organizasyon gerçekleştirdik. Davetimize katılan kıymetli öğretmenimiz Canan Büyükuyan başta olmak üzere tüm öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
‘BENİ YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRDÜ’
Emekli öğretmen Canan Büyükuyanda bir konuşma yaparak, “Öncelikle çocuklarımın düzenlemiş olduğu bu anlamlı program beni yıllar öncesine götürdü. O günlerin minicikleri şimdi bakıyorum da çoğu evlenmiş yada nişanlanmışlar. Bu davranışları beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Geleceğimizin emanetçileri olan çocuklarımızın okullarından mezun olup hayata atılmış, çeşitli iş kollarında çalışmaya başlamış olmalarından dolayı her biriyle gurur duyuyorum. Bu güzel ve anlamlı programlarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.