Niğdeliler geleneksel piknikte buluştu
13 Ağustos 2017 17:31

Niğdeliler geleneksel piknikte buluştu

Niğdeliler geleneksel piknikte buluştu

Gölcük Niğdeliler Derneği, 12. Geleneksel Piknik Şöleni’ni, Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde, hemşerilerinin ve Gölcüklülerin katılımı ile gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Cumali Özcan, “Burada bir nevi memleket hasretini gidermiş olduk” dedi

 Gölcük Niğdeliler Derneği, 12. Geleneksel Piknik Şöleni’ni dün Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde, Niğdeliler ve Gölcüklülerin katılımı ile gerçekleştirdi. Şölene Dernek Başkanı Cumali Özcan, dernek yönetimi, dernek üyeleri ve Niğdeliler ile Gölcüklüler katılım gösterdi. Dün sabah 9.00’da başlayıp akşam saat 21.00’a kadar devam eden piknik şöleninde, gün içerisinde halat çekme, yumurta taşıma yarışı, sandalye ve çuval yarışmaları gibi farklı etkinlikler yapıldı. Yine şenlik süresince yöresel sanatçı Cumali Çevik, türküleri ile etkinliğe renk kattı.

 ‘BİR ARADA OLMA FIRSATI YAKALADIK’

Dernek Başkanı Cumali Özcan, piknik şöleni hakkında yaptığı açıklamada “Hemşerilerimizi burada toplamaktan ötürü mutluyuz. Bugün burada herkes bir arada ve kaynaşmış durumda. İl genelinde olup da farklı ilçelerde hayatlarını sürdüren hemşerilerimiz, yaptığımız piknik şöleninde bir arada olma fırsatını yakaladılar ve uzun bir süre sohbet ettiler. Burada bir nevi memleket hasretini gidermiş olduk. Gün içerisinde farklı etkinliklerimiz oldu. Hemşerilerimiz, burada oldukça güzel bir zaman geçirdi. İnşallah pikniğimizi önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

 ‘HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Başkan Özcan, açıklamasının devamında “12 yıldan bu yana piknik şölenimizin devam etmesinde katkı sunan Gölcük ve Niğdeli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan sanatçımız Cumali Çevik, söylemiş olduğu türkülerle hemşerilerimize bir müzik ziyafeti yaşattı. Kendisi, yaptığımız piknik şölenine sürekli katılıyor ve desteklerini esirgemiyor. Geleneksel piknik şölenimize, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sayfalarında yer veren gazetenize de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X