Milletvekili Hürriyet’ten Gölcük’te ziyaretler
29 Temmuz 2018 14:06

Milletvekili Hürriyet’ten Gölcük’te ziyaretler

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük’te ziyaretlerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatil olmasının ardından soluğu yeniden Kocaeli’de aldı. Seçim zamanı olduğu kadar, rutin zamanını da vatandaşların arasında geçiren Milletvekili Hürriyet, Kocaelililere büyük önem veriyor. Ankara’dan gelir gelmez ayağının tozuyla sokağa inen Milletvekili Hürriyet, Gölcük, İzmit ve Körfez ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
HAYIRLI OLSUN VE TAZİYE ZİYARETİ
TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’deki programlarına ilk olarak Gölcük’te başladı. CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte ilk olarak yeni görevine atanan Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından geçtiğimiz haftalarda vefat eden down sendromlu Hüseyin Yıldırım’ın ailesine taziyelerini sunan Milletvekili Hürriyet, daha sonra Körfez ilçesine geçti.

BENZER HABERLER
X