MHP’den yeni üyelere rozet
MHP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından İzmit İlçe binası önü Yürüyüş Yolu'nda üye katılım programı düzenlendi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı tarafından İzmit İlçe binası önü Yürüyüş Yolu'nda üye katılım programı düzenlendi. Düzenlenen programda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'nün yanı sıra İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili yer aldı. Düzenlenen programda 72 yeni üyeye rozet takılarak üye kaydı yapıldı. Üye kayıt programında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Biz bugün Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe’de büyüyor sloganıyla 18 yaş üstü gençlerimizin MHP ile buluşma organizasyonu düzenledik. Biz kendilerine Milliyetçi Hareket Partisi ailesine katıldıkları için teşekkür ediyoruz. 72 tane arkadaşımız bugün itibariyle MHP’ye üye oldu, biz büyümeye devam edeceğiz. Özellikle İzmit ilçede, Kocaeli’nin her yerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin varlığını hissettiren bir siyasi partiyiz. Neden MHP? Neden Devlet Bahçeli? Neden Cumhur İttifakı? Sorularının cevaplarını da saha programlarında anlatan bir siyasi partiyiz” sözlerini kullandı.
‘ÇÖZÜM İÇİN DESTEK İSTİYORUZ’
“İnanın bana bugün sahada olan hiçbir siyasi parti yok” diyen Ünlü, “Bugün Kocaeli’de sahada olan tek bir otorite var o da MHP. Bu sabah meclis üyeleri toplantımız, bugün 72 tane arkadaşımızın partimize katılımı, Çarşamba günü yaptığımız muhtar programları, Cuma akşamları yaptığımız saha programlarıyla MHP, Kocaeli’nin her yerinde olmaya, vatandaşa dokunmaya devam edecek. Vatandaşın problemlerini önemsiyoruz. Çözüm aşamalarında da hem Vali Beye, hem kaymakamlara, hem de mevcut belediye başkanlarına problemleri iletip, çözüm için destek istiyoruz” şeklinde konuşmasını sürdürdü.
‘AYNI ZİHNİYETİN ÜRÜNÜDÜR’
Ünlü konuşmasının devamında, “Kocaeli-İzmit zihniyetine baktığımızda İzmit doğru yönetilmiyor. İzmit, “Sapı anana, kökü babana” zihniyetiyle yönetilmekten kurtulacak. Bu zihniyete, biz “Dur” demek adına elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Ayın 1’inde mecliste gündeme gelecek olan içkili ruhsat verilecek mahalleler, seçkin bölgelerin olduğu yerlerde içkili ruhsat verilmesi ile ilgili önerge gelecek. Sayın belediye başkanımızın kafasının arkasında ne var biliyoruz. Volkan Konak’ı hangi zihniyetle getirdiyse, Kardelen Başak’ı, devlet ve Atatürk düşmanı birini burada sanatçı diye ne için getirdiyse inanın bana 3 tane mahalleye içki ruhsatı verilmesi de aynı zihniyetin ürünüdür” dedi.
‘İZMİT BAŞKA YERDEN YÖNETİLMEZ’
“Vatandaşı bölmek, vatandaşı kutuplaştırmak adına mevcut belediye başkanı her şeyi yapmaktadır” diyen Ünlü, “Ne yaparsa yapsın İzmit kutuplaşmayacak. Barışın ve hoşgörünün olduğu ilçe olmaya devam edecek. Biz de MHP olarak meclis üyelerimizle bu ortamı sağlamak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. İzmit, sahipsiz değildir. İzmit’te bunların kafalarının arkasındaki oyunları kurdurtmayacağız. İzmit, başka yerden yönetilmez. Yeni katılan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.