MHP’den Gölcük halkına bin kase aşure
Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Yönetimi, Muharrem ayından dolayı Gölcük halkına aşure ikramında bulundu. Halka yaklaşık bin kase aşure ikram edildi
Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Yönetimi, dün 20. Sokak’ta, Muharrem ayından ötürü ilçe halkına aşure ikramında bulundu. Gerçekleştirilen etkinliğe MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve yönetimi ile MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk ve yönetimi katıldı. Etkinlik çerçevesinde yapılan aşureler, ilçe halkının da ilgi göstermesinin ardından dağıtılmaya başlandı. Halkın MHP yönetimine teşekkür ettiği programda, yaklaşık 1000 kase aşure ikramında bulunuldu. Oldukça sevilen ve bereketi temsil eden aşurelere halk büyük ilgi gösterdi.
‘İLGİ GÖSTEREN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, yapılan aşure ikramı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yaklaşık bin kase aşureyi halkımıza ikram ettik. Aşure, bereketi temsil ediyor ve halkımız da her dönemde gerek evlerinde gerekse de işyerlerinde, yaptıkları aşureleri arkadaşlarına ikram ediyor. Biz de Parti olarak böyle bir etkinlik yapmak istedik. İlgi gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de bu şekilde paylaşmanın ne derece önemli olduğunu belirtmek istedik. Aşureler, Gölcük halkına afiyet olsun” dedi.
Erdem ŞENGÜL