‘Meslektaşlarımızı güzel günler bekliyor’
11 Kasım 2015 17:25

‘Meslektaşlarımızı güzel günler bekliyor’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, TEMAD Gölcük İlçe binasında dernek yönetimi ile bir araya geldi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Ahmet Keser, TEMAD Gölcük İlçe binasına bugün bir ziyaret gerçekleştirdi ve dernek yönetimi ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Bekir Tülü ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Keser, “Yalova şubemizin ardından Gölcük’e de gelerek dernek yönetimimiz ile bir araya gelmek istedik. Gölcük şubemiz, ülke çapında herkesin dikkatle izlediği bir şube. Bu açıdan da oldukça önemli bir yerdesiniz. Çalışmalarınızı tebrik ediyorum. Buradaki ziyaretimizde birkaç bilgi verebilirim. Mevcut sorunlarımızın olduğunu hepimiz biliyoruz. Yıllardır yaptığımız çalışmaların sonunda tünelin ucunu görmeye başladığımızı söyleyebiliriz” dedi.

‘SORUNLARIMIZ ÇÖZÜME KAVUŞACAK’

Genel Başkan Keser, konuşmasının devamında “Sorunlarımızın çözümü için hem siyasilerle hem de yetkili kişilerle görüşmeler yaptık, sorunlarımızı ilettik, çözüm önerileri için fikir alışverişinde bulunduk. Görüştüğümüz kişiler, sorunlarımızın çözüme kavuşması gerektiğini ifade ettiler. Çalışmalarımızın sonucunu alacağımıza olan inancımız daha da arttı. Derneğimiz Gölcük Şubesi’ne de bu kapsamda teşekkür ediyorum çünkü onlar da gerçekten büyük bir destek verdi. Bizler de meslektaşlarımıza güzel haber vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Siyasiler de sorunlarımızın çözümü konusunda birlik oldu. İnşallah yakın zamanda güzel sonuçlar alacağız” dedi. Konuşmanın ardından toplantı salonuna geçildi ve TEMAD üyeleri ile sohbet edildi.

BENZER HABERLER
X