‘Memleketimize hayırlar getirsin’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, mübarek üç aylar dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu mübarek aylar, memleketimize hayırlar getirsin” dedi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İslam alemi için büyük öneme sahip olan Recep ile başlayıp Şaban ile devam eden ve Ramazan ile sonlanan mübarek üç ayların başlangıcı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Büyükakın, “Mübarek üç ayların ülkemize, memleketimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
‘GÜNDELİK HAYATLARIMIZI SORGULAMA FIRSATI’
Başkan Büyükakın şöyle devam etti; “İslâm dünyasında manevî bir iklimin hüküm sürdüğü ve Ramazan Bayramı’yla sona eren üç aylar, bizlere dinî hissiyat ve ibadet yoğunluğu eşliğinde gündelik hayatlarımızı sorgulama, yenileme ve zenginleştirme fırsatı sunmaktadır. Rahmetin bol olduğu, gafletin kalktığı duaların kabul olduğu, kardeşliğin tesis edildiği üç ayların hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Yüce Mevla’nın sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanma umudu ve huzurunu müjdeleyen bu mübarek ayların ülkemize, memleketimize ve tüm İslam alemine hayır ve bereket getirmesini temenni ediyor, ibadetlerimizin ve dualarımızın kabul olmasını diliyorum” dedi.