Mecliste duygusal toplantı
Gölcük Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. Vefat eden CHP’li Meclis Üyesi Av. Hüseyin Yılmaz’ın yokluğu mecliste duygusal anlar yaşanmasına neden oldu
Gölcük Belediyesi Meclis Toplantı Salonu önceki gün, oldukça duygusal bir toplantıya ev sahipliği yaptı. 21 Ekim günü yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, hayatını kaybeden CHP’li Meclis Üyesi Av. Hüseyin Yılmaz’ın yokluğu, AK Parti ve CHP’li üyeleri derinden etkiledi. CHP’li üyeler, Merhum Yılmaz’ın her zaman oturduğu koltuğa bir fotoğrafı ile üzerine de kırmızı karanfil koyarak, “Her zaman aramızda olacaksın. Seni hiç unutmayacağız” mesajı verdiler. Meclis toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, toplantı öncesinde, Yılmaz’dan övgüyle söz ederek, tüm üyeleri hep birlikte Yılmaz’ın anısına Fatiha okumaya davet etti.
‘GÖLCÜK BELEDİYE MECLİSİ TARİHİ BİR KARAR ALDI’
Gündem maddelerinden en önemlisi olan Sağlık Bakanlığı tarafından, Yüzbaşılar Mevkii’nde eski Migros’un bulunduğu 49 Bin 728 metrekarelik alanın, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yapımı için, hastane yapılmak kaydıyla Maliye Bakanlığı’na devriydi. Maliye Bakanlığı da, yaklaşık 50 dönümlük alanı Sağlık Bakanlığı’na devredecek. Bu devir konusunda meclisten onay isteyen Başkan Ellibeş, AK Partili ve CHP’li üyelerin oy birliği ile alınan bu karar karşısında memnuniyetini, “Gölcük Belediye Meclisi şu anda tarihi bir karar aldı” sözleriyle dile getirdi.