Masal Bebe hizmete girdi
06 Nisan 2014 14:13

Masal Bebe hizmete girdi

Yıllardır ilçemizde esnaflık yapan Marifet ve Mehmet Mumcu çifti bayan çantacısı olarak hizmet veriyordu.

Bayan çantacısı olarak hizmet veren Marifet ve Mehmet Mumcu çifti dükkânlarını bebek kıyafetine yönelik olarak değiştirdiler önceki gün açılışı gerçekleşen Masal Bebe aynı yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Gölcük Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No 22/B’de bayan çantası üzerine açtıkları dükkanın işletmeciliğini devam ettiren Marifet ve Mehmet Mumcu çiftibayan çantası üzerine olan dükkanlarını bebek kıyafetine yönelik olarak çevirdiler. Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Masal Bebe’nin açılış törenine; Başkan Ellibeş’in yerine vekaleten Başkan Yardımcısı Hasan Özer katıldı.

 

‘KALİTELİ ÜRÜNLERLE HİZMET VERECEĞİM’

İşletme sahibi Mehmet Mumcu; “Ben yıllarca ilçemizde esnaflık yapıyorum bu kapsamda giyim, çanta ve benzeri ürünlerde halkımıza hizmet verdim. 2 yıldır giyim ve çanta üzerine hizmetlerime devam ettim. Eşim ile birlikte bu sene çanta sezonunu kapatarak bebek kıyafetine yönelik olarak ürünlerimizi değiştirdik. Esnaflıkta önemli olan güvenilirliktir.  Ben ve eşim müşterilerimizden bu güvenirliliği kazandık. Yıllardır yaptığım esnaflık hayatımda sattığım ürünlerimden bana her hangi bir şikayet gelmedi. Bundan sonrada aynı şekilde müşterilerimin mutluluğunu ön plana çıkartarak hizmet vermeye devam” dedi.

BENZER HABERLER
X