‘Kurultay demokrasi şöleni şeklinde oldu’
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, haftalık olağan toplantıda geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kadın Kolları Genel Başkanlığı Kongresi’ni değerlendirdi
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Kadın Kolları, Türkan Çimen başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan kongreye katılan herkese teşekkür eden Başkan Çimen, CHP’li kadınların herkese kongrenin nasıl yapacağını gösterdiğini ifade etti. Toplantıda, CHP Gölcük Kadın Kolları’nın haftalık planlaması konuşuldu. CHP’li kadınların bu hafta Yardımseverler Derneği başta olmak üzere bir çok etkinlikte bulunacakları belirtildi.
‘COŞKU ZİRVEDEYDİ’
Yapılan kongreye katılanların coşkusunun zirvede olduğunu belirten Başkan Türkan Çimen, “Uzun soluklu kongrelerimizin sonuncusunu hafta sonunda Ankara’da gerçekleştirdik. Katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. CHP’nin bu ülke için ne kadar önemli bir yerde olduğunu tekrar gördüm. 3 Adaylı bir demokrasi şöleni şeklinde geçen Kurultayda kazanan Fatma Köse’yi de tebrik ediyorum. Gerçekten hem kurultay öncesinde hem de kurultayda çok çalıştı. Çalışmasının karşılığını da Kadın Kolları Genel Başkanlığıyla aldı” dedi.
‘KAZANAN CHP OLDU’
Mücadele eden adaylar arasından Kocaeli Örgütü olarak Şenal Sarıhan’ı desteklediklerini belirten Başkan Çimen, “Kocaeli Örgütüne MYK’sında yer veren Şenal Sarıhan’ı desteklemiştik. Hamiyet Göksu arkadaşımız, Şenal Sarıhan’ın listesinde yer alıyordu. Ancak kazanan Fatma Köse oldu. Tüm kongre boyunca herkes konuşanları saygıyla dinleyerek, kongrenin nasıl yapılacağını herkese gösterdi. Örgütün içinden gelen Fatma Köse Başkanımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur” ifadelerini kullandı.