Kültür Dernekleri toplandı
07 Haziran 2013 17:02

Kültür Dernekleri toplandı

Gölcük Bayburtlular Derneği’nde Haziran ayı toplantısını gerçekleştiren Kültür Dernekleri Platformu, gündem konularına değindi.

Kültür Dernekleri Platformu, önceki gün Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

 Gölcük Bayburtlular Derneği’nde gerçekleşen toplantıya; Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Rasim Tuz ve Kültür Dernekleri başkanları katıldı. Toplantıda konuşma yapan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Rasim Tuz “Kuruluşumuzdan bugüne kadar bu çatı altında birlikte ilçemiz için gerekli çalışmalarda bulunduk. Bu çalışmalar kapsamında bir çok alanlarda etkinlikler yaparak kültürel zenginliklerimizi tanıttık. En önemlisi eğitim kurumlarında yaptığımız çalışmalarda özellikle yerel yönetimlerimizin takdirini kazandık. Bu başarılar sadece başkan değil hepimizin desteği ile gerçekleşti. 31 Mayıs ile 1-2 Haziran tarihinde gerçekleştirilen bahar şenliğinde yaptığımız etkinliklerimiz muhteşemdi” dedi.

 

MUSİKİ DERNEĞİ PLATFORMA ÜYE OLDU

Tuz, “Bahar şenliğinde yerini alan sivil toplum kuruluşlarımız, kültürlerini tanıttı.  Bu etkinlik kapsamında Afyonlular Derneği, Türk Hava Kurumu, Konyalılar Derneği, Amasyalılar Derneği ve ismini sayamadığımız birçok kültür derneklerimiz bu alanda faaliyet gösterdi. Eksiklikler zamanla çalışarak tamamlanacaktır. Değerli arkadaşlar gündemimizin önemli konularından biri de Gölcük Musiki Derneği’nin platformumuza üyeliği söz konusu. Platformda birlikte çalışmak istiyorlar. Konuyla ilgili tüm arkadaşlarımızın görüşü çok önemlidir” dedi. Okunan gündemlerden sonra Gölcük Musiki Derneği’nin Platforma üyeliğini kabul edildi. 2 aylık yaz tatili de üyelerin oy birliği ile kabul edildi. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu konuyla ilgili karşılıklı fikir alışveriş yaparak önemli konularda karar aldı.

BENZER HABERLER
X