‘Kulaklarımızın pası silindi’
28 Aralık 2015 14:55

‘Kulaklarımızın pası silindi’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konseri ile ilgili olarak düşüncelerini ifade etti, “Kulaklarımızın pası silindi” dedi

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, geçtiğimiz günlerde Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda engellilere yönelik olarak, Değirmendere Musiki Derneği tarafından gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Konseri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Bat, oldukça güzel türküler dinlediklerini ifade etti ve “Değirmendere Musiki Derneği Ekrem Demirkeskin’in organizasyonunda, sadece engelliler ve engellilerin ailelerine yönelik olarak bir Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Konser, Gölcük Belediyesi’nin de katkıları ile oldu. Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda gerçekleştirilen konser, gerçekten çok güzel geçti” dedi. 

‘EŞSİZ BİR AKŞAM YAŞADIK’

Konser hakkında düşüncelerini ileten Başkan Bat, “Kulaklarımızın pası silindi dersek yalan olmaz. Kafamızı rahatlattık, dinlendik, stresimizi attık. Bizler de kendi kendimize türkülere eşlik ettik. Bizim için gerçekten çok anlamlı bir konser oldu. Dernek Başkanı Demirkeskin’den mayıs ayında Engelliler Haftası içinde bizim için bir konser düzenlemesini rica ettik. Kendisi, bir konser düzenleyecek. Şef Emrullah Erçelik yönetiminde gerçekten eşsiz bir Türk Halk Müziği Konseri’ne gitmiş olduk. Katılım oldukça yoğundu. Bu konserde emek veren herkese en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Engellilerin unutulmadığı bir yerde yaşadığımız için mutluyuz” dedi.

BENZER HABERLER
X