Köy muhtarları sorunlarını aktardı
12 Ekim 2016 14:18

Köy muhtarları sorunlarını aktardı

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman tarafından, her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi toplantı salonunda yapıldı

Muhtarlar, gerçekleştirilen toplantıda, bulundukları alandaki sıkıntıları dile getirirken, Başkan Yardımcısı Kahraman, sorunları birlikte çözeceklerini ifade etti. Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ile ilçemizdeki köy muhtarları katıldı. Toplantı, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman yönetiminde gerçekleşti.

 ‘BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Yardımcısı Kahraman ile hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda bilgi alışverişinde bulundular. Başkan Yardımcısı Kahraman "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya, her zaman olduğu gibi devam edelim" dedi.

BENZER HABERLER
X