KOTO Meclis Toplantısı’nda Cumhuriyet Bayramı kutlandı
28 Ekim 2020 15:47

KOTO Meclis Toplantısı’nda Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Kocaeli Ticaret Odası’nın Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanırken Meclis salonu Türk Bayraklarıyla donatıldı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Başkanı Akın Doğan’ın Meclis Başkan Yardımcıları Alp Kayalar ve Hüseyin Avni Aslan’la birlikte yönettiği toplantının öncesinde Umut Eller Oluşumu Temsilcisi Murat Getirel, Bahçecikte oturan SMA Hastası Hamza Abuljoud’ın sağlığına kavuşması için yapılan tedavilerden ve açılan bağış kampanyasıyla ile ilgili bilgi verdi.  Getirel sunumunda SMA Hastlığıyla ilgili bilgi vererek KOTO Meclis üyelerinden SMA Hastaları için yapılan bağış kampanyalara katılmalarını diledi.

AYLIK FAALİYET RAPORU

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, aylık faaliyet raporu konuşmasında yapılan çalışmaları özetlerken, kamu bankalarının yeni kredi paketi ile ilgili bilgi verdi. Başkan Bulut, sosyal etkileşimin fazla olduğu servis ve hizmet işletmelerinde COVİD 19 tedbirlerine daha fazla hassasiyetle uyulması gerektiğine bir kez daha vurgu yaptı.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi Kadir Çetin, 11 Pişmaniye üreticisinin birararaya gelerek ‘Pişmaniye Üretim Tesisi’ inşaat çalışmalarının sürdüğünü Pişmaniye Kooperatifininde  kuruluş işlemlerinin tamamlandığını, her iki konuda da Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimine gösterdikleri destek için teşekkür etti. Daha sonra söz alan Meclis Üyesi Yaşar Can’da pişmaniyeci esnafına dağıtılması için hijyen panelleri yaptırıldığını bunun içinde Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimine teşekkür etti.Kocaeli Ticaret Odasının Ekim Ayı Meclis Toplantısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanırken Mevlid Kandilleri de tebrik edildi.

BENZER HABERLER
X