Korkuluklar halatlarla çevrildi
Korkuluklar halatlarla çevrildi
İlçemize bağlı beldelerden biri olan Değirmendere’de, sahilin belli bölümlerine korkuluklar yerleştirilmiş, fakat bu noktalara halatlar monte edilmemişti. Ekipler, söz konusu korkulukların halatlarını da yerlerine yerleştirdi.
Gölcük’ün kalabalık nüfuslu beldelerinden biri olan Değirmendere’de, sahilin belli bölümlerine korkuluklar konulmuş, deniz kenarında yürüyen vatandaşların olası bir denize düşmeleri de engellenmişti. Görsel anlamda da güzel bir görüntü oluşturan halatların sahilin farklı noktalarına yapılması da halkın talepleri arasındaydı. Çınarlık Meydanı’nın alt kısmında, kumla kaplı alanda yapılan korkulukların bazılarında halatlar eksik konulmuş, bazılarında da halatlar bulunmuyordu. Ekipler, yaptıkları çalışmalarla birlikte buradaki eksikleri gidermiş oldu.
VATANDAŞLAR MEMNUN KALDI
Değirmendere Çınarlık Meydanı’nın alt kısmında bulunan korkulukların bir bölümünde eksik olan halatlar, ekiplerin yapmış olduğu çalışma neticesinde tamamlanmış oldu. Güzel bir görüntünün ortaya çıktığı bu alanda düşme tehlikesinin ortadan kalktığını ifade eden vatandaşlar, “Bir süreden bu yana korkulukların bu alana monte edilmesini istiyorduk. Korkulukların yerleştirilmesinin ardından bir noktaya halatlar konuldu fakat büyük bölümü eksik kaldı. Çalışmanın tamamlanması ile hem estetik bir görüntü sağlandı hem de korkuluklar tamamlanmış oldu. Ekiplere de bu konuda teşekkür ediyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL