Köfteci Yusuf Kocaeli’ye geliyor!
Türkiye’nin birçok yerinde şubesi bulunan Köfteci Yusuf, Opel Ek-Can’ın yanında hizmet vermeye başlayacak
İznik’te 1992 yılında kasap olarak kurulan, Bursa ve ilçelerinde kısa sürede restoranlar zinciri oluşturmayı başaran Köfteci Yusuf, ilimize geliyor. Yusuf Akkaş’ın sahibi olduğu ünlü marka Köfteci Yusuf, Yahya Kaptan D-100 Karayolu üzerinde bulunan Opel Ek-Can’ın hemen yanındaki araziyi 10 yıllığına kiraladı. Yaklaşık 800 kişi kapasitelirestoranın inşaatı hızla devam ederken, Köfteci Yusuf’un yaz aylarının sonlarına doğru açılması bekleniyor.
Köfteci Yusuf istihdam bakımından da önemli bir açığı kapatacak. Çünkü mekanda yaklaşık 120 personel çalıştırılacak. Ev ve iş yerlerine de sipariş alacak Köfteci Yusuf tamamlandığında bölgenin en büyük köfte salonlarından biri olmaya aday görünüyor.
TÜRKİYE’NİN İLK KÖFTE FABRİKASI
Hizmetimizi en mükemmelşekilde, belirlenmiş hedeflerle, kalite yönetim standartlarında, sürekli iyileştirme ve geliştirme prensipleriyle, tüm çalışanlarımızın etkin katılımınısağlayarak sunmaktayız. Amacımız; Türk kültürünün yöresel tatlarıyla harmanlanmış Köfteci Yusuf lezzetlerinin sunularak mutlu anlara dönüştürüldüğü, tüm dünyadaki insanların ulaşabilecekleri lezzet duraklarımızın açılması ve Türk ekonomisinin lokomotif bir markası olmaktır. Dürüstlük, insan ve güven olgusuyla misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin haklarını her durumda koruyarak, tabiatımızı zarara uğratmadan modern çağın gerektirdiği hijyenik ve teknolojik yenilikleri en üst düzeyde kullanarak üretimimizi ve gelişimimizi devam ettirmektir.