Kocaman; Gölcük halkına teşekkür ediyoruz
Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, sonlarına geldiğimiz Ramazan ayını değerlendirdi
Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, sonlarına geldiğimiz Ramazan ayını değerlendirdi. Başkan Kocaman “Mübarek Ramazan ayı döneminde Gölcük halkına bizlere vermiş olduğu katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. Zamanımız kısıtlı olmasına rağmen vatandaşlarımız Ramazan ayı boyunca özellikle iftar vakti çarşımızı doldurdular” dedi.
‘MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’
Kızılay Gölcük Şubesi’ne de teşekkür eden Başkan Kocaman “Kızılay Gölcük Şubemize ve ilçe yönetimimize yapmış olduğu hayırsever yardımlardan ve insani yaklaşımlardan ötürü çok teşekkür ediyoruz. Başta Şube Başkanları Aylin Korkmaz olmak üzere tüm yönetimleri çok güzel bir çalışma performansı sergilediler. Vatandaşlarımızdan her zaman olduğu gibi bu bayramda yine merdiven altı ürünlere yönelmemelerini istiyoruz. Ayrıca kaydı olmayan, vergi ödemeyen kişilerden alıveriş yapmasınlar. Bizlerde yine bayram pazarı boyunca esnaf odaları olarak Gölcük Belediyesi ile işbirliği yaparak böyle satıcılara hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz” dedi.
‘SOSYAL AKTİVİTELER GERÇEKLEŞTİRİLMEDİ’
Bayram pazarı hakkında açıklama yapan Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “Bayram Pazarımız yine geçen yıllarda olduğu gibi aynı güzergâha kuruldu. Pazarın kurulduğu yerden hiç kimse memnun değil. Bizlerde bu doğrultuda daha önceden taleplerimizi iletmiştik. Fakat inşallah önümüzdeki yılda daha güzel bir alanda pazarlarımız kurulur. Ramazan ayı boyunca esnaflarımız ellerinden gelen bütün hazırlıkları ve çabaları en iyi şekilde yerine getirdiler, ancak ilçemizde vatandaşlarımızı daha fazla merkeze çekebilmek ve memnun edebilmek adına sosyal faaliyet ve sosyal aktiviteler gerçekleştirilmedi” dedi.