‘Kocaeli’ne değer kattınız’
16 Mayıs 2016 16:51

‘Kocaeli’ne değer kattınız’

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Türkçe konuşan girişimciler programı” kapsamında 22 ülke ve 44 katılımcıdan oluşan heyetle bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından komşu ülkelerimiz, Orta Asya ve Balkanlarda Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen ve bu yıl 09-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında 19 ncusu gerçekleştirilecek “Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”kapsamında 22 ülke ve 44 katılımcıdan oluşan heyet, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bir araya geldi.

KAFTAN TAKDİM ETTİLER

Kocaeli Sanayi Odası’nda Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve İşkur İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ın eşlik ettiği  Vali Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Birlikteliğimizin kültürel ama özellikle ekonomik alanda gelişmesini, güçlenmesini, ilişkilerin kökleşmesini ve uluslararası alanda ekonomik bir güç olarak geleceğe taşınmasını bekliyoruz. Sizleri de burada görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kocaelimize değer kattınız” diyen Vali Güzeloğlu katılımcılara Kocaelimizin selam, sevgi ve muhabbetlerini ülkelerine  döndüklerinde iletmelerini istedi. Konuşmaların ardından program kapsamında ilimize gelen 22 ülkeden 44 katılımcı Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na günün anısına Afganistan adına kaftan takdim ettiler.

BENZER HABERLER
X