Kent Konseyi’nde sertifika töreni
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi vermiş olduğu kurslardan birinin daha sona ermesiyle birlikte sertifika töreni gerçekleştirdi.
2014–2015 Eğitim Öğretim yılı süreci içerisinde 15 kursiyeri ile birlikte eğimlerine başlanan Kur’an-ı Kerim Kursu sona erdi ve sertifika töreni yapıldı
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi vermiş olduğu kurslardan bir tanesinin sona ermesiyle birlikte sertifika töreni gerçekleştirdi. 2014–2015 Eğitim Öğretim yılı süreci içerisinde 15 kursiyeri ile birlikte eğimlerine başlanan Kur’an-ı Kerim Kursu sona erdi ve sertifika töreni yapıldı. Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen programa Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr.Metin Şentürk, Gölcük Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Fatma Kudal Koç, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören katıldı.
‘PROJELER VE ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİK’
Programda kısa bir konuşma yapan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, “Gölcük Kent Konseyi olarak kentimizin gelişmesi adına birçok alanda projeler ve çalışmalar gerçekleştirdik. Yine bu aşamalarda Kent Konseyimizin Kadın Meclisi ciddi mana da çalışmalar yapıyor, kurslar ve organizasyonlar düzenliyor. Ben bu bağlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sertifikalarını alan kursiyerlerimize de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.
‘KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ’
Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür Lütfü Yılmaz konuşmasında, “Öncelikle Gölcük’ümüzde düzenlenen bu kurslarımıza ciddi manada önem vermekteyiz. Çünkü bu kurslarımız, insanlarımızın kendilerini geliştirmeleri konusunda oldukça faydalı oluyor. Bu bağlamda yine şu andaki kursiyerlerimizde Kur’an-ı Kerim kursu aldılar. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi. Lütfü Yılmaz’ın konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.