KEDFE’den, Vali Güzeloğlu’na ziyaret
24 Mayıs 2016 13:25

KEDFE’den, Vali Güzeloğlu’na ziyaret

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve Federasyon üyelerini makamında kabul etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Federasyon üyeleri Erkan Ayar, Deniz Kolu, İmdat Akbaba ve Ekrem Kızıltaş’ı makamında kabul etti.

 PİKNİĞE DAVET ETTİ

Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Erzurumlular Federasyonu’nun çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu ve şehitlerimiz için 1001 hatim cemiyeti düzenlediklerini belirtti. Ayrıca KEDFE olarak 29 Mayıs Pazar günü Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda organize ettikleri pikniğe Vali Güzeloğlu’nu davet ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise Kocaeli Erzurumlular Federasyonu’nun çalışmalarında başarılar diledi ve şehitlerimiz için düzenlenen 1001 hatim cemiyeti için destek ve katkı verenlere teşekkür ederek,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

BENZER HABERLER
X