KARBAFED Bursa’da  yaz pikniğine katıldı
26 Ağustos 2019 12:06

KARBAFED Bursa’da yaz pikniğine katıldı

KARBAFED Bursa’da yaz pikniğine katıldı

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu (KARBAFED) Başkanı Mikail Kalyoncu, Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Musa Özcan ve Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ile birlikte Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği yaz pikniğine yönetim olarak katıldı. Kocaeli Arvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu (KARBAFED) Başkanı Mikail Kalyoncu Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Musa Özcan ve Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ile birlikte, Bursa’nın Karacabey ilçesinde Gürcü vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları Boğazköy Mahallesi’nde Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği yaz pikniğine yönetim olarak katıldı. KARBAFED yönetimi, Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneği’ni KARBAFED’in 6-7-8 Eylül 2019 tarihinde düzenleyecek olduğu Marmara Artvinliler Yayla Şenliği’ne davet etti.

 ‘ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM’

Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Doğan Yılmaz, “KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti bizleri son derece memnun etti. Federasyon çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Oldukça güzel işlere imzanızı atıyorsunuz. Sizlere başarılar diliyorum,sayın başkanım bizlere hangi aşamada ihtiyaç hissederseniz bir işaretiniz yanınızda olmamıza yetecektir” dedi.

 ‘BİRLİKTE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORUZ’

KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu ise, “Sayın Başkan Doğan Yılmaz Bey ve yönetimi bizleri unutmayarak davet ettiniz, şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunuyorum.

Ata topraklarından gelip buralarda hep birlikte yaşam mücadelesi veriyoruz. Tabi ki her platformda sizlerin ricanız bizim için bir emirdir. Marmara Bölgesi kapsamında mutlaka birbirimizin çalışmasında bilgimiz olacaktır. Daha güçlü olmak adına sizlerle en kısa zamanda bir araya gelmek arzusu ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

BENZER HABERLER
X