Karaosmanoğlu, AK Kadınlar’ı ağırladı
21 Ekim 2016 16:47

Karaosmanoğlu, AK Kadınlar’ı ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları yönetimini makamında ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimini makamında konuk etti. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimini püskürtmek amacıyla 15 Temmuz'da sokağa çıkan kadınlarımızın dualarıyla büyük kahramanlık gösterdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizde ve ülkemizde ki kadınlarımız 15 Temmuz ve sonraki süreçte Nene Hatun’u aratmadı. Kadınımızın korkusuzluğunu, vatanı için neler yapabileceğini ortaya koydular” dedi.

‘MİLLETİMİZE GÜÇ VERDİ’

O karanlık gecede darbe girişimini televizyon ekranlarından öğrenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine çocuklarıyla vedalaşarak sokağa çıkan korkusuz kadınların, erkeklerle ön saflarda mücadele etmesini takdirle karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Meydanlara gelemeyerek ellerini semaya açmış, ülkenin bekası ve geleceği için dua eden nice büyüklerimizin varlığı da meydanlarda ki milletimize güç verdi. Ülkemizin tüm tarihi sürecinde siz kıymetli kadınlarımızın büyük özverisi ve kahramanlığı kesinlikle yadsınamaz. 15 Temmuz’un meydanlardaki kahraman kadınlarından ve her anında dua eden milletimizin her ferdinden Allah razı olsun” diye konuştu.

‘KAHRAMANLIKLARIYLA TARİHE GEÇTİLER’

Darbeci askerlerin ele geçirmeye çalıştığı her yerde ön saflarda yer alan kadınlarımızın o karanlık gecelerin bir nevi ışığı olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Darbecileri durdurmak için tankın önüne siper olan kadınlarımızın ortaya koydukları mücadeleyi o gece hepimiz gördük. O kahramanların arasından şehit olanları rahmetle yad ediyorum. Onlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarındaki kahramanlıklarıyla tarihe geçen Nene Hatun, Kara Fatma, Şerife Bacı gibi kadınların birer örneği oldu” diyerek sözlerini tamamladı.

BENZER HABERLER
X