Karamürsel’de engelsiz gece
Karamürsel Özel İmge Rehabilitasyon Merkezi tarafından Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi’nde düzenlenen farkındalık gecesine yaklaşık 300 engelli vatandaş, aileleriyle birlikte katıldı
Karamürsel Özel İmge Rehabilitasyon Merkezi tarafından farkındalık gecesi düzenlendi.Geceye katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a ilgi gösteren özel vatandaşlar, Başkan Yıldırım’a yapmış olduğu etkinlikler ve organizasyonlar için teşekkür ederek, bol bol fotoğraf çektirdiler.
‘TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ’
Karamürsel Özel İmge Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Akın Bilge Başaran, geceye katılan davetlilerle yakından ilgilenerek, Rehabilitasyon Merkezi eğitmenlerine, ilçede engelli ve ailelerine vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti. Konuşmasının ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından meslek hayatında 40. yılını dolduran Özel İmge Rehabilitasyon Merkezi Eğitmeni Nedim Kulaksız’a plaket takdim edildi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bu özel gecede gerçekleştirdiği konuşmasında, “Engellilerimizin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi yaşam koşullarına kavuşa bilmeleri için Karamürsel Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu hizmetler oluşturulurken çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ile işbirliği çalışmaları sürdürüyoruz. Karamürsel Belediyesi olarak amacımız tüm engelleri kaldırmak. Sağlığı yerinde olan herkesin çalışmalarımıza desteğini bekliyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız, yarın bizlerin başına neler geleceğini bilemeyiz. Engelsiz bir dünya ümidiyle ve bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artması ümidiyle tüm engelsiz gönüllerin gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi. Konuşmaların ardından rehabilitasyon merkezi öğrencileri tarafından dans gösterileri yapıldı.