Karaduman’dan Vali Aktaş’a veda ziyareti
Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a veda ziyaretinde bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 17 Eylül 2026 tarihinde yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğü atama kararnamesiyle çok sayıda il emniyet müdürünün görev yeri değişti. Kararname kapsamında Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın görev yeri de değişti. Karaduman, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak atandı.
3,5 YILDIR İLİMİZDE GÖREV YAPIYORDU
Karaduman, 23 Mart 2023 tarihinden bu yana yani yaklaşık 3,5 yıldır Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu. Karaduman, görev yaptığı süre boyunca, ilimizde faili meçhul dosyaların aydınlatılmasına liderlik etti. Uyuşturucu ile önemli bir mücadele yürüttü. Kent genelinde asayişin ve huzurun temini için kritik operasyonlara imza attı.
BAŞARI BELGESİ TAKDİM ETTİ
Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vali İlhami Aktaş’a veda ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Karaduman ile bir süre görüşen Vali Aktaş, görev yaptığı süre boyunca ilimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti ve Başarı Belgesi takdim etti. İl Emniyet Müdürü Karaduman ise Vali Aktaş’a kabullerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi