Kapalı pazar alanları, cemiyetlere açıldı
15 Kasım 2015 15:19

Kapalı pazar alanları, cemiyetlere açıldı

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, ilçemizde yapılan kapalı pazarların çok amaçlı kullanılabilmesi amacıyla burada cemiyetlerin yapılmasına izin verildiğini açıkladı ve konu ile ilgili bilgiler verdi

Alınan kararlar doğrultusunda 2017 yılına kadar sokak aralarına kurulan pazarlar kaldırılıp kapalı pazar alanlarına geçecek. Bu kapsamda da ilçemizin birçok noktasına kapalı pazar alanları yapılıyor ve sokak aralarındaki pazarlar, özel olarak yapılan kapalı alanlara geçiyor. Gölcük’te de Şirinköy ve Karaköprü’de olmak üzere kapalı pazar alanları bulunuyor. Yağmurdan tamamen korunan ve her türlü ihtiyacın karşılandığı kapalı pazarlara esnafın yanı sıra halk da yoğun ilgi gösteriyor bu pazar alanlarının oldukça güzel ve kullanışlı olduğunu ifade ediyor.

‘OLUMLU TEPKİ ALIYORUZ’

Kapalı pazar alanları, artık ilçemizde cemiyetlere de ev sahipliği yapıyor. Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Karaköprü ve Şirinköy Kapalı Pazar Alanlarında cemiyetlerin yapılmasına izin verildiğini ifade etti. Başkan Tuncer, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Bazı yerlerde sokak aralarında düğünler yapılıyor. Bizler de pazar alanlarımızın çok amaçlı kullanılmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda da kapalı pazar alanlarının cemiyetlere açılması yönünde bir düşüncemiz oldu. Bu düşüncemizi Gölcük Belediye Başkanımıza ilettik ve kendisi de bu fikre sıcak baktı. Bu alanların sadece pazar amacıyla kullanılmaması, daha farklı amaçlarla da kullanılmasını istedik. Vatandaşlarımıza burada düğünlerini yapma imkânı vermeye başladık. Pazar alanlarımızda lavabo ve kafe de bulunuyor. Halkımız, gerek duyduğu ihtiyaçlarını burada karşılayabiliyor. Sokak arasında cemiyet yapmaktansa üstü kapalı bir yerde halkımız, cemiyetlerini yapma imkânı buldu. Bizler de bu konuda olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

BENZER HABERLER
X