Kapalı otopark hizmete açıldı
İlçemizde yapılan kapalı otopark gecikmeli de olsa önceki gün hizmete açıldı. Otopark içerisinde ufak tefek eksikleri giderme çalışmaları ise devam ediyor
İlçemizin en büyük sorunlarından biri otopark sorunu. Araç park yerlerinin olmaması nedeniyle araç sahipleri, araçlarını mahalle arasında boş bulduğu alanlara gelişigüzel park ederek büyük sıkıntılara yol açıyor. Yetkililerimiz de bu konuya çözüm bulmak için ilçemize 150 araç kapasiteli yeni kapalı otopark yapımı için çalışmalara başlamıştı. Bu çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi’ne yapılan 150 araçlık kapalı otoparkın yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlandı.
ÖNCEKİ GÜN HİZMETE GİRDİ
Mayıs 2015’te hizmete girmesi gereken otopark yaklaşık 3 ay gecikmeli olarak önceki gün hizmete girdi. Otoparkın içerisinde var olan ufak tefek eksiklerin giderilmesi için çalışmalar da devam ediyor. Görevliler, bir bayan ve bir de bay olmak üzere iki adet tuvalet yapımına başladı. Otoparkın içindeki sistem ise göz kamaştırıyor. Otoparkta yaya çıkışları için asansör bulunuyor. Elektriklerin kesilmesine önlem olarak büyük jeneratör kuruldu. İdari bina ise önümüzdeki günlerde tamamlanacak.
LPG’Lİ ARAÇLAR ALINMAYACAK
Önceki gün hizmete giren kapalı otoparkın resmi olarak açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. LPG’li araçların alınmayacağı otoparkın günlük ve aylık fiyat listesi ise şu şekilde: