‘Kampanyamıza destek bekliyoruz’
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yaptıkları yardım kampanyaları ve önümüzdeki süreçteki planları hakkında açıklamalarda bulundu. Bat, “Kampanyamıza destek bekliyoruz” dedi
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yaptıkları yardım kampanyaları ve önümüzdeki süreçteki planları ile ilgili olarak dün bazı açıklamalarda bulundu. İlk olarak yardım kampanyalarına değinen Başkan Bat, “Geride bıraktığımız dönemde birçok kez yardım kampanyası düzenlemiş ve eksikleri olan arkadaşlarımıza merhem olmaya çalıştık. Bu zamana kadar yaptığımız tüm yardım kampanyalarında hayırseverlerimizin büyük desteğini gördük. İçinde bulunduğumuz bu süreç içerisinde yine bir kampanyaya başlamış bulunmaktayız” dedi.
‘ÇOCUĞUMUZUN YÜZÜNÜN GÜLMESİNE VESİLE OLABİLİR’
Bat, açıklamasına devam ederek “Bir çocuğumuzun büyük kardeşine geçtiğimiz senelerde bir akülü sandalye temin etmiştik. Şimdi ise hem çocuğumuz hem de büyük kardeşi aynı akülü aracı kullanmak durumunda kalıyor. Bundan ötürü istedikleri yere aynı anda gidemiyorlar. Burada bir akülü sandalye ihtiyacımız oldu ve bunu sosyal medya hesabımızda paylaştık. Hayırsever halkımızdan ricamız, bu konuda başlattığımız yardım kampanyamıza destek vermeleri ve çocuğumuzun akülü sandalye eksiğini gidermektir. Bu kampanyaya destek olmak isteyen herkes bizleri arayabilir, çocuğumuzun yüzünün gülmesine vesile olabilir” dedi.
‘YENİ KURSLAR AÇMAYI TEMENNİ EDİYORUZ’
Sözlerini bitiren Başkan Bat, “Geçtiğimiz günlerde kurslarımızın son sergisini de yaparak kurs dönemini tamamlamış olduk. Artık tatil sürecindeyiz ve bir süre dinlendikten sonra yeni dönem çalışmalarımıza başlayacağız. Kurslarımıza üyelerimizden, arkadaşlarımızdan çok büyük ilgi oluyor. Biz de bu ilgiyi karşılayabilmek adına elimizden geleni yapıyor ve kurslar açmaya gayret ediyoruz. Yeni dönemde de kurslara başlayacağız. Bununla ilgili olarak çalışmalarımız sürüyor. Üyelerimizin istekleri doğrultusunda yeni kurslar açmayı da temenni ediyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL