Kaldırımlara bakım talebi artıyor
29 Ocak 2019 14:31

Kaldırımlara bakım talebi artıyor

Gölcük’ün birçok noktasında yer aşlan kaldırımlar, yayaların araçlardan korunarak güvenli bir şekilde yürümelerine olanak sağlıyor. Fakat bazı durumlarda, kaldırımların sorunları sebebiyle yayaların sağlıklı bir şekilde y

Gölcük’ün birçok noktasında yer aşlan kaldırımlar, yayaların araçlardan korunarak güvenli bir şekilde yürümelerine olanak sağlıyor. Fakat bazı durumlarda, kaldırımların sorunları sebebiyle yayaların sağlıklı bir şekilde yürüyüşleri de engellenmiş oluyor. Kaldırımların üzerinde bulunan çukurlar ve taşların yerinde olmayışı, özellikle akşam saatlerinde, karanlık noktalarda sorun çıkartıyor. İlçe halkı, kaldırımların tamamen bakıma alınması ve bu konunun ilçe genelinde gerçekleştirilmesi konusunda taleplerini yetkililere ilettiklerini belirtiyor.

 ‘YÜRÜYÜŞTE SORUN ÇIKARIYOR’

Kaldırım sorunlarının bulunduğu son nokta, ilçemizin kalabalık yollarından biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Sahil Caddesi’nin kesiştiği nokta oldu. Burada yol kenarında bulunan kaldırımda taşların yerinden oynamış ve çukurun ortaya çıkmasından ötürü vatandaşlar, sorun yaşadıklarını dile getiriyor. Mahalle sakinleri, kaldırımların ilçe genelinde bakıma alınması gerektiğini belirterek “Gölcük’ün birçok noktasında, kaldırımlarda yürümenin zor olduğunu görüyoruz. Bu konuda ilçemiz genelinde kaldırımların düzenlenmesini ve sorunlarının ortadan kaldırılmasını talep ediyoruz. Böylelikle kaldırımlarda yürüme konusunda herhangi bir sorun da yaşanmamış olacak” dedi. 

Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X