Kaldırıma çözüm gelmedi
D-130 Karayolu üzeri Değirmendere Ervatan Sitesi önünde bulunan kaldırım, dar olması sebebiyle yayalara zorluk çıkarıyor.
Vatandaşlar, kaldırımın genişletilmesini istedikleri alanda şu ana kadar herhangi bir adımın atılmadığını ifade etmekte
Değirmendere Ervatan Sitesi önünde bulunan yaya kaldırımı, D-130 Karayolu’na çok yakın ve sadece bir kişinin geçebileceği genişlikte olması nedeniyle vatandaşlardan tepki çekiyor. Zorluk yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, iki kişinin geçemediği kaldırımın biraz daha büyütülmesi için çalışmaların başlatılmasını talep ettiklerini ifade etmekteler. Şu ana kadar herhangi bir çalışmanın olmamasından ötürü tepkili olan vatandaşlar, kaldırımın ana yola çok yakın olmasından da şikâyetçi olduklarını söyleyerek kaldırımın ivedilikle genişletilmesini istediklerini belirtti.
‘İKİ KİŞİ, ZORLUKLA GEÇİYOR’
Şikâyet ve isteklerini dile getiren vatandaşlar, kaldırım ile ilgili olarak “Buradaki kaldırımın, ilk yapıldığı zamanlarda neden bu kadar küçük yapıldığını bilmiyoruz. O dönemde çift şerit yol çalışması vardı. Yol güzel bir şekilde yapıldı fakat kaldırıma, gördüğümüz gibi pek de ilgi gösterilmedi. D-130 Karayolu’na çok yakın olan kaldırımdan geçerken gerçekten korkuyoruz. Kaldırımda yürümek gerçekten tehlikeli. Kaldırım, ana yola yakın olmasının yanı sıra oldukça dar ve iki kişi rahatlıkla geçemiyor. Sadece bir kişinin rahatça yürüdüğü kaldırımda iki kişi yan yana geçemiyor. Kaldırım konusunda yetkililerden bir çalışma bekliyoruz. Daha geniş bir kaldırım yapılması için bir çalışma yapılmasını talep ediyoruz. Umarız ki kısa bir süre içinde sesimize kulak verilir” dedi.