Kaldırıma beton döküldü
27 Aralık 2015 16:23

Kaldırıma beton döküldü

Geçtiğimiz aylarda İSU tarafından Değirmendere D-130 Karayolu üzerindeki yol kenarında başlatılan altyapı çalışması dolayısıyla kaldırımlar sökülmüştü.

Çalışmanın bulunduğu alanda mazgal yanına asfalt döküldü, bir diğer kaldırım da beton dökülerek genişletildi

Geçtiğimiz aylarda Gölcük İSU tarafından, vatandaşların istekleri doğrultusunda Değirmendere Atatürk Mahallesi D-130 Karayolu kenarında bir altyapı çalışması başlatılmıştı. Mahallelilerin altyapı yetersizliği şikâyetini dikkate alan yetkililer, tıkalı ve küçük çapta olan boruları, yeni ve daha geniş çapta olan borularla değiştirdi. Bu çalışma kapsamında, yol kenarında bulunan kaldırımlar yerlerinden sökülmüş, altyapı boruları yenileri ile değiştirilmiş ve üzerleri de toprak ve taş malzeme ile kapatılmıştı. Yağan yağmur sonucunda çamurlaşmanın olduğu alan, bu kez de bu sebeple vatandaşların tepkisini çekmişti.

Çamurlaşma giderilmiş oldu

Çalışmanın ardından bazı alanlar, parke taşlarla yeniden kapatıldı. Tretuvar taşlarının da yeniden yapıldığı alanda geçtiğimiz günlerde, yol kenarında bulunan mazgalın kenarına asfalt döküldü ve araçların daha rahat ve güvenli bir şekilde yola çıkışları sağlandı. Toprak ve taş malzeme ile üzeri kapatılan ve yine yol kenarında bulunan kaldırım ise genişletilerek buraya beton döküldü. Daha düzgün bir kaldırımın yapılmasından ötürü teşekkür eden mahalleliler, sorunların giderilmesi ile birlikte artık daha temiz bir kaldırımda yürüdüklerini ifade etti. n Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X