‘Kaldığımız yerden devam edeceğiz’
19 Ocak 2023 17:29

‘Kaldığımız yerden devam edeceğiz’

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, derneklerinin kongresini yapmalarının ardından yeniden başkanlığa seçildi. Çakmak, yönetim kurulu görev dağılımını yaptıklarını ifade ederek “Kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, derneklerinin kongresini yapmaları sonrasında yeniden başkanlık görevine seçilmiş oldu. Çakmak, görev dağılımını yaptıklarını ifade ederek yeni dönemleri hakkında bazı bilgiler aktardı ve “Geçtiğimiz senelerde derneğimizin başkanlık görevini iki dönem boyunca üstlenmiş, sonrasında başkanlık görevimizi başka hemşerilerimize devretmiştik. Geçen zamanın ardından üyelerimiz ve hemşerilerimizin de teveccühü ile bu görevimizi yeniden almış bulunmaktayız” dedi.

‘GÖREV ALAN İSİMLERİMİZİ BELİRLEDİK’

Sözlerine devam eden Çakmak, “Kongremizi tamamlamamızın ardından yönetim ve disiplin kurulu yöneticilerimizin atamasını gerçekleştirmek üzere toplantılar yaptık. Bu toplantıların neticesinde görev alan isimlerimizi belirledik. Derneğimizin başkan yardımcısı Hikmet İncekara oldu. Derneğimiz sekreteri Şefik Özcan olurken muhasiplik görevini de Mevlüt Yıldız yapacak. Cemal Bilgiç arkadaşımız da sosyal işlerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz oldu. Denetim kurulu başkanlığı görevini de geçtiğimiz senelerde başkanlık görevini yapan Yaşar Özcan’ı seçtik” dedi.

‘ADIMLARIMIZI ATACAĞIZ’

Başkan Çakmak, açıklamasının sonunda “Dernek yönetimimizi belirledikten sonra tüm yönetim ve üyelerimizle birlikte yapacağımız çalışmalar hakkında konuşmaya, istişare etmeye başladık. Derneğimizin bayrağı, bu zamana kadar görev yapan başkan ve yönetimlerin çalışma ve çabaları ile bir noktaya kadar geldi. Bizler de bu bayrağı daha yukarıya çıkarabilmek için elimizden geleni yapacağız. Birçok çalışma için fikirleri aldık. Bunları gerçekleştirmek adına adımlarımızı atacağız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz diyebiliriz” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X