Kahraman, ‘Köylerimizle yakından ilgileniyoruz’
İlçemizde her ayın ikinci Çarşamba günlerinde yapılan Köy Muhtarları Toplantısı, dün Belediye Başkanlık Makamı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Toplantıyı yöneten Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, “Köylerimizle yakından ilgileniyoruz” dedi. Gölcük’te her ayın ikinci Çarşamba günlerinde yapılan Köy Muhtarları Toplantısı, dün Gölcük Belediye Başkanlık Makamı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve köy muhtarları katılım gösterdi. Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, “Sizlerle her ay yapmış olduğumuz bu toplantılarda hem köylerin sorunlarını tartışıyor hem de yapılan aylık çalışmaların sonuçlarını sizlerle birlikte konuşuyoruz. Bu açıdan toplantılarımızın yararlı olduğunu düşünüyoruz” dedi.
‘İNŞALLAH BU YIL DA SORUN YAŞAMAYACAĞIZ’
Başkan Yardımcısı Kahraman, yaptığı açıklamanın devamında “Toplantılar çerçevesinde sizlerden köylerin sorunlarının ne olduğunu, bunlara ne tür çözümler getirebileceğimizi görüşmekteyiz. Yaz sezonunu sorunsuz bir şekilde kapatmış olduk. Artık önümüzde sonbahar ve kış dönemleri var. Bu dönemde de köylerimizin hayatı sekteye uğratacak herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri, sizlerin tavsiyeleri ile birlikte alacağız. Geçtiğimiz yıllarda köylerimizde bazı sorunlar yaşanmıştı. Yaptığımız çalışma ve aldığımız önlemler neticesinde bu yıl içerisinde herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmadık. İnşallah bu yıl içinde köylerimizde sorun yaşamayacağız” dedi. Erdem ŞENGÜL