Kabatepe’den, Başkan Kocaman’a veda ziyareti
06 Ocak 2016 12:29

Kabatepe’den, Başkan Kocaman’a veda ziyareti

Ford Otosan Malzeme, Planlama ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe emeklilik veda turları kapsamında, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ziyaret etti

Ford Otosan Malzeme, Planlama ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe emekliliğe ayrılacağından dolayı veda turlarına başladı. Önceki gün Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ziyaret eden Cengiz Kabatepe, veda turlarına başladığını ifade etti. Ziyarette Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Yönetim Kurulu üyeleri Tuncay Yıldız, Ahmet Kurt, GESOTİM yönetim kurulu üyeleri Ergün Şahin, Fatih Ergezen hazır bulundu.

 ‘EMEKLİ OLMASINA ÜZÜLDÜM’

Ziyarette konuşan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ziyaretlerinden dolayı Cengiz Kabatepe’ye teşekkür ederken, “Cengiz bey bizim için ve Ford Otosan için çok önemli bir değerdi. Ford geldi geleli Gölcüklüye Gölcüklüden daha fazla el uzatan kişilerin başında gelir. Bu yoğunluğunun arasında bize vakit ayırıp ziyaret ettiği için çok teşekkür ederiz. Emekli olmasına çok üzüldüm. Orada ki bir kolumuz, dalımız kesildi. İnşallah bundan sonraki süreçte de dostluğumuz ve arkadaşlığımız devam eder. Kendisine bundan sonraki yaşantısında da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 ‘DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEK’

Ford Otosan Malzeme, Planlama ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe ise Başkan Necmi Kocaman ile dostluklarının deprem zamanına dayandığını belirtirken, “Benim Necmi Bey ve Gölcük’le gönül bağım deprem zamanında başladı. O zamandan beri Gölcük benim için farklı bir yerde. Bu bölgenin yaşadığı acıyı, verdiği kayıpları beraber paylaştık, beraber üzüldük. Emeklilik kararımı aldıktan sonra Necmi Kocaman’a da veda ziyareti yapmak istedim. Emekli olsam da gönüllerimiz bir. Bundan sonrada beraberiz. Gölcük’le ve Gölcüklüyle bağım kopmayacak. Dostluğumuz devam edecek” dedi ve Başkan Kocaman’a misafirperverliği için teşekkür etti.

BENZER HABERLER
X