Jandarmadan kan bağışı duyarlılığı
19 Aralık 2022 12:27

Jandarmadan kan bağışı duyarlılığı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na Mobil Kan Alma Noktası kurularak Jandarma personeli tarafından 215 kan bağışı ve 91 kök hücre bağışı yapıldı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak üzere, 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı personeli, vatandaşların hayatını kurtarmak ve hastalara umut olmak için Kocaeli Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne kan ve kök hücre bağışı yapmaya devam ediyor.

215 KAN BAĞIŞI VE 91 KÖK HÜCRE BAĞIŞI YAPILDI

Kocaeli Kızılay Kan Bağış Merkezi’nde görevli Türk Kızılay ekibi tarafından, 14 Aralık 2022 Çarşamba günü, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na Mobil Kan Alma Noktası kurularak Jandarma personelinin yoğun ilgisi sonucu 215 kan bağışı ve 91 kök hücre bağışı yapılarak, kan ihtiyacı duyan vatandaşlara destek olunarak, ülkemize 306 fidan kazandırılmasına vesile olundu.

BENZER HABERLER
X