Jandarma ve polis, misafirlerini ağırladı
15 Eylül 2016 16:48

Jandarma ve polis, misafirlerini ağırladı

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde İlçe Jandarma Komutanlığı ile Gölcük Polis Merkezi Amirliği’ne ziyaret gerçekleştirdi

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen kent bayramlaşmasının ardından Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı ile Gölcük Polis Merkezi Amirliği’ne bayram ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş’in ilk durağı İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. Yazıcı ve Ellibeş, burada komutan ve askerlerin bayramını kutladıktan sonra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kırca’ya çiçek ile çikolata takdiminde bulundu. Kaymakam Yazıcı, “Bayramda da ilçemizin güvenliği için görevlerinizin başında, vatan görevini yapmaktasınız. Hepinize teşekkür ediyoruz. Hayırlı bayramlar diliyoruz” dedi.

İKİNCİ DURAK POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ OLDU

Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş’in bir sonraki durağı Gölcük Polis Merkezi Amirliği oldu. Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’in ağırladığı programda Yazıcı ve Ellibeş, görevli polislerin bayramını kutladı ve Karakol Amiri Başkomser Haluk Çakıroğlu’na çiçek ve çikolata takdim etti. Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yazıcı, “Tüm polislerimiz, zamanı önemsemeden görevlerini eksiksiz bir şekilde yapmaya gayret gösteriyor. Hepinizin bayramını kutluyoruz” dedi. Konuşmanın ardından Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş, Polis Merkezi Amirliği’nde görevli personel ile bir süre sohbet etti.

n Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X