İzmit Emniyeti’ne  yeni bina geliyor
02 Ağustos 2017 13:03

İzmit Emniyeti’ne yeni bina geliyor

İzmit Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hizmet binası yapılacak. İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş konuyla ilgili görüşmek için bir araya geld

 İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın makamında gerçekleşen buluşmada İzmit Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılacak hizmet binasının son durumuyla ilgili değerlendirme yapıldı.

 DÜĞMEYE BASILDI

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Doğan, “İzmit Belediyesi olarak kurumlar arası işbirliğine her zaman büyük önem veriyoruz. Bütün kamu kurumlarımız halkımıza hizmet için kurulmuşlardır. Emniyette, Milli Eğitim de, Müftülükte bizim kurumlarımız. İzmit Belediyesi olarak kurumlar arasında ayrım yapmadan hiçbir zaman destek oluyoruz. Okullarımıza, camilerimize, emniyetimize elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve vermeye de devam ediyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzün de vatandaşımızın daha iyi hizmet alabilmesi için bir hizmet binasına ihtiyacı vardı. İzmit Belediyesi olarak bu ihtiyacın giderilmesi konusunda taahhütte bulunduk ve bina için düğmeye bastık. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Anıtpark’taki Orman İşletme Müdürlüğü yanındaki alana hizmet binası yapacağız. Bu konuda Valilik ile de gerekli prosedürleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

 HEM EMNİYET, HEM YENİŞEHİR KAZANACAK

Doğan, İzmit Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılacak hizmet binasına karşılık olarak da Yenişehir Mahallesi’ndeki hazineye ait bir arsanın belediyeye devredilerek buraya kültür merkezi yapacaklarını ifade etti. Başkan Doğan “Böylelikle, hem emniyetimiz ihtiyacı olan bir binaya kavuşacak, hem de Yenişehir Mahallemiz bir kültür merkezi kazanmış olacak” şeklinde konuştu.

 

BENZER HABERLER
X