İYİ Parti’de Aynacı açıklandı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gencay Yıldıztekin’i, Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak da İsmail Aynacı’yı TBMM’de açıkladı. Akşener, Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak da Semih Sarıçay’ı açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Kocaeli Büyükşehir, Gölcük ve Kandıra belediye başkan adaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM), partisinin grup toplantısında açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini bırakarak Gölcük’ten belediye başkan adayı olan İsmail Aynacı, bu anlamda seçim çalışmalarını yapmaya başlamış, projelerini hazırladıklarını da dile getirmişti. Aynacı, verdiği bilgilerde artık aday olmayı beklediklerini, bu anlamda Ankara’ya gideceklerini de ifade etmişti.
BÜYÜKŞEHİR, GÖLCÜK VE KANDIRA ADAYLARI BELİRLENDİ
Dün sabah saatlerinde TBMM’de partisinin grup toplantısını gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı ve bu isim, Gencay Yıldıztekin oldu. Ardından Gölcük Belediye Başkan Adayı’nı açıklayan Akşener, beklendiği üzere İsmail Aynacı’yı aday olarak belirledi. Yine bu toplantıda son olarak Kandıra Belediye Başkan Adayı da belirlendi. Bu isim, Semih Sarıçay oldu. İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Aynacı, Gölcük’e gelir gelmez çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade etti.
‘GÜZEL VE HAYIRLI BİR YOLA GİRDİK’
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı olan İsmail Aynacı, “Partimiz grup toplantısında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından ismimiz açıklandı ve artık adaylığımız kesinleşti. Öncelikle adaylığımızın hayırlı olmasını diliyoruz. Gölcük için belirlediğimiz, yapmayı arzu ettiğimiz çok sayıda güzel projemiz var. Gölcük’ün iyi olması için, Kocaeli’nin iyi olması için elimizden geleni yapacağız. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Güzel ve hayırlı bir yola girdik. Yolun sonunda Gölcük için iyi olanın seçilmesini temenni ediyoruz. Gölcük’ü hep birlikte iyi yapacağız” dedi. Erdem ŞENGÜL