İYİ Parti Gölcük, basınla buluştu
İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dün, Gölcük Down Cafe’de, ilçemiz basın mensupları ile bir araya geldi
İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, ilçemizde hizmet veren Gölcük Down Cafe’de geçtiğimiz gün bir program düzenledi. Gerçekleştirilen programa İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Uslu, partililer ve ilçemizde görev yapan basın mensupları katılım gösterdi. Programda ilk sözü alan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “1961 yılından bu yana kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü geçtiğimiz gündü. Yoğun programımızdan ötürü sizlerle bir gün gecikmeli buluştuk. Basında çalışan, emek harcayan arkadaşlarımızla birlikte olmak istedik. Gölcük’te basınla uyumlu bir çalışmamız var. Hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Bunu samimi, yürekten, en içten dileklerimle söylüyorum. Çok iyi bir iletişim kurduk” dedi.
‘GÖREVİNİZİ FAZLASIYLA YAPMAKTASINIZ’
Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Ben hiçbir basın mensubumuzun bir eksisini söyleyemem. Hepiniz görevinizi fazlasıyla yapmaktasınız. Bugün de sosyal medyaya, basına kurulan baskıların olduğu dönemde Gölcük, bence medya konusunda Türkiye’de sayılı ilçelerden bir tanesi. Medyada, sosyal medyada internet haberleri, çok önemli bir yer tutmakta. Bugün sosyal medya bile haber görevini görüyor. Bu sayfalar bile takip ediliyor. Bu anlamda Gölcük’teki arkadaşlar, her kulvarda, her konuda gerekeni yapıyor. Biz de işin içinde olmamıza rağmen sizlerden bilgi alıyoruz. Siz Gölcük’te olduğunuz müddetçe biz memnunuz. İnşallah daha güzel günlerde, daha güzel haberlerde beraber olacağız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.
‘19 OCAK’TA DELEGELERİMİZİ SEÇECEĞİZ’
Başkan Aynacı, parti çalışmalarına da değinerek “Gölcük’te kongre sürecimiz başladı. Üye listemiz 2 Ocak’ta askıya çıktı. 19 Ocak Pazar günü delege seçimimiz olacak. Şubat’ın 2. veya 3. haftasında kongremizi yapmak istiyoruz. Genel merkezden gelecek karara göre tarih vereceğiz. Şu an tam tarih veremiyorum. Ayın 11’inde olağan kongre süreci doluyor. Gölcük’te yeni bir yönetim kuracağız. Çetin Kocatürk ile aday adaylığı döneminde beraber çalıştık. İl yönetiminde de beraber çalıştık. Ama ben kendisini bir daha ile göndermeyeceğim. Gölcük’te güçlü bir kadro kurmak istiyorum. Seçilmiş bir yönetimle üç yıl görev yapacağız. Enerjisi yüksek bir yönetim kuracağız. Bugün programımızın verilmesinde emeği olan, Gölcük’te basın konusunda İYİ Parti’de en iyi iletişimi olan kişilerden biri Çetin Kocatürk. Kendisi de bu dönemden sonra bizlerle Gölcük’te olacak. Bizim ilk hedefimiz Gölcük. Genel merkezin sinir uçları olarak buradan göreve başlayacağız. Biz il yönetimine, il yönetimi de genel merkeze destek verecek. Bu şekilde kuvvetli bir yapının içinde olacağız” dedi.
‘5 YILDIR BASINLA İÇ İÇE ÇALIŞTIK’
İYİ Parti’li Çetin Kocatürk, yapmış olduğu konuşmada “Yaklaşık 5 yıldır Gölcük’te basınla iç içe çalıştık. Platformda, derneklerde beraber çalıştık. Gölcük basınının bizim haberlerimize ihtiyacı olduğu gibi bizim de basına ihtiyacımız var. Bunu çok iyi biliyoruz. Seçim sürecinde ben belediye başkan aday adayıydım ama sonrasında meclis üyesi adayı olmuştum. Her bir basını teker teker ziyaret ettim. Bana müthiş bir destek olduğunu gördüm. Platform başkanlığı döneminde her programımıza katılmıştınız. Öncelikle basınımıza, Belgin hanıma çok teşekkür ediyoruz. Buraya geliyoruz çünkü burası, Gölcük için çok değerli bir yer. Umuyorum ki daha geniş bir alana geçecekler. İnşallah Gölcük’te bundan sonraki dönemde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.n Erdem ŞENGÜL