İSU Genel Müdürü Sağlık’a ziyaretler
06 Temmuz 2017 14:10

İSU Genel Müdürü Sağlık’a ziyaretler

İSU Genel Müdürü Sağlık’a ziyaretler

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile İzmit Belediye Meclis Üyeleri ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İSU Genel Müdürlüğü’ne atanan Ali Sağlık’ı makamında ayrı ayrı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu

 Ramazan Bayramı sonrası yeni görevine başlayan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Sağlık, Kocaeli Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İşadamları ile Sivil Toplum Örgütlerini makamında kabul ediyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut ve AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Genel Müdür Sağlık’ı ziyaret etti.  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Korkmaz, “İzmit Bekirpaşa Belediyesi ve İSU İzmit Şube Müdürlüğü gibi farklı görevlerde bulunan Ali Sağlık Bey’ in İSU’da genel müdür olarak görev alması bizi mutlu etmiştir. Siyaseten her zaman yanında olacağız. Bu zamana kadar çok güzel çalışmalar oldu. İnşallah bundan sonra özellikle ilçemiz ile ilgili daha güzel çalışmalara imza atılacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 ‘ALTYAPI PROBLEMLERİNİ BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İzmit İlçe Başkanı Korkmaz ve yönetimine teşekkür eden İSU Genel Müdürü Sağlık, her kesim ile birlikte hizmet edeceklerini söyledi. Kocaeli genelinde olduğu gibi İzmit’te de önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Genel Müdür Sağlık, İSU olarak devam eden ve başlayacak olan altyapı çalışmalarında kendilerine destek istedi. İzmit doğumlu olduğunu ve yaptığı görevlerden dolayı İzmit’i çok iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Sağlık, “1997 yılında Bekirpaşa Belediyesi’nde göreve başladım ve 2004 yılına kadar çalıştım. 2004 yılından itibaren İSU Genel Müdürlüğü’nde değişik görevlerde bulundum. İzmit’in köylerinden olan Bağlıca’ da doğdum. İSU’nun İzmit Şube Müdürlüğü’nün de ilk kurucu müdürüyüm. O nedenle hemen hemen İzmit’in mahallesinden, sokağına ve köylerine kadar her tarafını biliyorum. Şimdiye kadar bir şeyler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Herhangi bir sıkıntı olduğu zaman telefonum 24 saat açık olacaktır. Burası hizmet yeridir. Mevki-makamlar hepsi geçici şeylerdir. Neticede hizmet etmek için geldik. Sizler de hizmet etmek için belirli mevki ve kadrolardasınız. İnşallah ilçemizde belediyemizle kol kola hizmet edeceğiz. Vatandaşın su ve kanalizasyon problemlerini çözmeye çalışacağız” dedi.

 ‘YILLARCA BİRLİKTE GÖREV YAPTIK’

Hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan misafirlerini ağırlamayı sürdüren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, bu kapsamda Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Başkan Yardımcısı Murat Ölmez’i konuk etti. Sağlık’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Köken, “İSU Genel Müdürlüğü’nde yıllarca birlikte görev yaptık. Yaptığı görevlerde her zaman başarı grafiğini yükselten ve insan ilişkilerinde son derece sıcak olan Genel Müdür Ali Sağlık beye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu yeni dönemde Kandıra’mızın altyapı ile ilgili eksikliklerinin giderilmesinde ve yapılacak çalışmalarda belediye olarak kendilerine her zaman destek vereceğiz” dedi.

 ‘KANDIRA’NIN İÇMESUYU PROBLEMİ YOK’

Ziyaretlerinden ve samimi açıklamalarından dolayı Kandıra Belediye Başkanı Köken’e teşekkür eden İSU Genel Müdürü Sağlık, bölge ayrımı yapmadan yatırım ve projelerini sürdürdüklerini söyledi. Yapılan Namazgah Barajı ile Kandıra’nın içmesuyu problemi bulunmadığını ifade eden Genel Müdür Sağlık, kırsal alanların atıksu altyapılarının tamamlanması için de yatırımlarını önümüzdeki dönemde hızlandıracaklarını kaydetti. Yaptıkları altyapı yatırımlarında belediyeler ile işbirliği ve koordinasyon içinde olduklarını da ifade eden İSU Genel Müdürü Sağlık, “Ağır sorumluluk gerektiren yeni görevimizde hizmetlerimizi bölge ayrımı yapmadan kesintisiz olarak sürdüreceğiz. İSU’da uzun yıllar birlikte çalıştığımız ve her zaman desteklerini yanımızda gördüğümüz Kandıra Belediye Başkanımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

BENZER HABERLER
X