İşeri, Piyalepaşa’da vatandaşlarla buluştu
Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Piyalepaşa Mahallesi ve çevre bölgelerden gelen grupla bir araya geldi.
İşeri, “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetimde en adaletli şekilde davranacağız” dedi
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Meclis üyeleri, Meclis üyesi adayları ve ilçenin sevilen ismi Eczacı Turan Dumlu ile Piyalepaşa Mahallesi ve çevre bölgelerden gelen kalabalık bir grupla buluştu. Yüksek bir katılımın olduğu toplantıda İşeri ve ekibine tam destek çıktı.
‘ÇOK İYİ BİR EKİP KURDUK’
Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, “Benim ekibimde ekonomik özgürlüğü olmayan, belediye ile ticareti faaliyeti bulunan ve belediyeden ekonomik beklentisi, rant beklentisi olan tek bir kişi dahi bulamazsınız. Ekibimizi oluştururken buna çok dikkat ettik. Hepsi kendi alanlarında uzman, profesyonel bir ekip oluşturduk buna emin olabilirsiniz” dedi.
‘ADALETLİ ŞEKİLDE DAVRANACAĞIZ’
İşeri, “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetimde en adaletli şekilde davranacağız. Bizler hak, hukuk, adalet kavramlarını bilen insanlarız. Biz Hz. Ali’nin adaletini sözde değil özde uygulayacağız. Bunu ilk günden itibaren hepiniz fark edeceksiniz. Her yaptığım konuşmada özellikle belirtiyorum. Belediye çatısı altında hakkıyla çalışan, evine ekmek götüren tek bir kişi işinden olmayacak. Ama üst yönetim kadrosunu değiştirmek de benim en doğal hakkım. Üst yönetim kadrosuna kendi profesyonel ekibimi getireceğim. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz” dedi. Konuşmasında büyük bir destek alan İşeri’nin sözü alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. Konuşmasını bitirdikten sonra mahallelinin sorularını ve isteklerini dinleyen İşeri, projelerinden bahsetti ve teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.