‘İlçemiz sağlık açısından marka olacak’
07 Nisan 2021 17:22

‘İlçemiz sağlık açısından marka olacak’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Gölcük’teki sağlık yatırımları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, “İlçemiz sağlık açısından marka olacak” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, dün parti binasında emekli amirallerin açıklaması, koronavirüse karşı verilen mücadele ve Gölcük’teki sağlık yatırımları hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, açıklamasında “Emekli amirallerin yapmış olduğu açıklamayı ben de okudum. Söz konusu emekli amirallerin dışa vurdukları bu düşünceyi kınıyorum. Darbelere karşı son olarak 15 Temmuz’da devletimizin ve halkımızın nasıl cevap verdiğini gördük. Siyasi iradeye saygılı olmak gerektiğini tekrar belirtmek istiyorum. Ülkemizi yönetenlere saygı duymak, boynumuzun borcudur. Bu kişilerin de emelleri ne olursa olsun, onlara ulaşamayacaklarını belirtmek isterim” dedi.

 ‘UYARILARI DİKKATE ALALIM’

Çakır, koronavirüsle mücadele konusuna değinerek “Ülkemiz, 1 Mart tarihinden bu yana koronavirüsle mücadele kapsamında yeni bir döneme girdi. Kontrollü normalleşme dönemi içerisinde ilk olarak turuncu renkte olan ilimiz, maalesef kırmızı renge dönüştü ve çok yüksek riskli iller kategorisine girdi. Halkımıza her zaman söylediğimiz gibi maske, mesafe ve temizlik konularına tam olarak riayet etmeleri gerektiğini hatırlatmak isterim. Virüsten kurtulmanın tek çaresi, sosyal mesafemizi korumak, maskemizi düzgün takmak ve sırası geldiği zaman aşımızı olmaktan geçiyor. Halkımızdan ricamız, bu virüse karşı yapılan uyarıları dikkate almalarıdır” dedi.

 ‘HALKIMIZA BÜYÜK BİR FAYDA SAĞLIYOR’

Açıklamalarına ilçemizdeki sağlık yatırımlarına değinerek son veren Başkan Çakır, “İlçemizde son dönemde yapılan sağlık yatırımları ile ilçemizde oldukça güzel merkezler ortaya çıktı. Özellikle Donanma Caddesi üzerinde bulunan sağlık kompleksi, mahallelerde yeni yapılan aile sağlığı merkezleri halkımıza oldukça büyük bir fayda sağlıyor. Bununla birlikte, Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde yapılan yeni devlet hastanesi de hizmete açıldığı zaman ilçemiz, sağlık açısından tam anlamıyla bir marka olacak. Gölcük, bu tür yatırımlarla adını daha da çok duyuracaktır” dedi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X