‘İl içi atamalar motivasyonu artırıyor’
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği esas alınarak yılda iki kez yapılan Sağlık Tesisleri il içi atama başvuruları açıklandı.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney yaptığı açıklamada, “İl içi atamalar motivasyonu artırıyor” dedi
İlimizdeki tüm sağlık tesislerinin kadro ihtiyaçlarına göre açılan uygun kadrolara her branştan başvuran sağlık çalışanlarının müracaatları, oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi. Bu şekilde 2019 Kasım ayı döneminde yer değişikliği usul ve esaslarına göre atamaları gerçekleşen 41 personel önümüzdeki dönemde talep ettikleri yeni sağlık tesislerinde göreve başlayacak.
‘KASIM DÖNEMİ İL İÇİ ATAMALAR TAMAMLANDI’
Sağlık personellerinin yoğun olarak talep ettiği il içi atama işlemleri hakkında açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, “Bakanlığımızın ilgili mevzuatı gereğince sağlık tesislerinde ihtiyaç duyulan birimlere, nitelikli sağlık hizmetlerinin devamını sağlamak için, Kasım dönemi il içi atamalar tamamlandı. Aile bütünlüğünü korumak, ulaşım kolaylığı, şeffaflık, çalışan memnuniyeti açısından çok önemsediğimiz bu uygulama personelimizin motivasyonunu arttırarak işlerinde daha başarılı olmalarını sağlıyor. Talepleri doğrultusunda atamaları gerçekleşen sağlık çalışanlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.
41 SAĞLIK PERSONELİ YENİ GÖREVİNE BAŞLAYACAK
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, Sağlık Tesislerine Hemşire Branşında Seka Devlet Hastanesi’ ne 3, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne 2, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1, Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1 personel, Ebe Branşında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1, Kandıra Devlet Hastanesi’ne 1 personel atandı. Ayrıca 5 Tıbbi Sekreter, 3 Röntgen Teknisyeni, 3 İlk ve Acil yardım Teknisyeni/Teknikeri, 2 Toplum Sağlığı Memuru, 1 Patolojik Anatomi Teknikeri, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 Hizmetli personel ataması gerçekleşti. Atama işlemleri yapılan sağlık personelleri önümüzdeki günlerde yeni görev yerlerine başlayacak. Güler CAN