İbrikdere Mahallesi’nde parke şıklığı
Kartepe İlçesi İbrikdere Mahallesi’nde alt yapı sorunu olmayan bölgelerde üst yapı iyileştirme düzenlemeleri, kilitli parke taşı döşeme çalışması şeklinde sürüyor
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından 11 sokak üzerinde 10.500 metrekare parke taşı döşenerek şık bir görüntüye bürünen güzergâhlar, tek tek vatandaşların kullanımına sunuluyor.
4500 METRE BORDÜR DÖŞENDİ
Belediye ekiplerince ilçe genelinde yürütülen parke seferberliğinde İbrikdere Mahallesi’nde 22, 24, 25, 27, 37, 38, 39, 40, 41, 109 ve 140. Sokaklar üzerinde üst yapı iyileştirme çalışması başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergâhlardaki çalışmalarında 10.500 metrekare kilitli parke taşı ve 4500 metre bordür döşeyerek yolları şık bir görünümüne kavuşturuyor. Kartepe Belediyesi’nin üst yapı konusunda ilçe genelinde yaptığı çalışmaları geniş bir yelpazede sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Alt yapı sorunu olmayan sokak ve caddelerde yol düzenleme çalışmalarımız asfalt ve parke döşeme şeklinde sürmektedir. Üst yapı düzenlemeleriyle Kartepe’nin sokaklarını tek tek çağdaş bir görünüme kavuşturuyoruz. Hemşerilerimizi kullanışlı ve şık yollara kavuşturmak için yürüttüğümüz yol iyileştirme çalışmaları yaz ayları ile birlikte hız kazandı. İlçe genelinde yürütülen asfalt ve parke çalışmalarından halkımızın memnuniyetini bizzat görmek bizleri de mutlu ediyor” dedi.